Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Turkkilainen katkarapupaistos (Karides güveç)

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
20.9.2005
Reseptin ainekset
2 annosta
2 kpl
salottisipulia
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
tuoretta chiliä (vihreä)
2/3 rkl
oliiviöljyä
200 g
tomaattimurskaa
1/4 tl
merisuolaa
1/2 tl
mustapippuria
200 g
katkarapuja (pakaste)
50 g
emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raasteena)

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Posta chilin kanta ja siemenet, silppua palko.

Kuumenna öljy pannulla ja kuullota siinä sipuli-, valkosipuli- ja chilisilppua. Kaada pannulle tomaattimurska, mausta kastike suolalla ja vastajauhetulla pippurilla.

Käännä hella nollille, lisää katkaravut ja sekoita pohjia myöten.

Kaada seos uunivuokaan, levitä katarapupaistoksen päälle juustoraaste ja paista karides güveçia 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

Tarjoa turkkilainen katkarapupaistos rapeakuorisen leivän kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt