


Turkkilainen katkarapupaistos (Karides güveç)
40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
Reseptin ainekset
2 annosta
2 kpl
salottisipulia
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
tuoretta chiliä (vihreä)
2/3 rkl
oliiviöljyä
200 g
tomaattimurskaa
1/4 tl
merisuolaa
1/2 tl
mustapippuria
200 g
katkarapuja (pakaste)
50 g
emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raasteena)
Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Posta chilin kanta ja siemenet, silppua palko.
Kuumenna öljy pannulla ja kuullota siinä sipuli-, valkosipuli- ja chilisilppua. Kaada pannulle tomaattimurska, mausta kastike suolalla ja vastajauhetulla pippurilla.
Käännä hella nollille, lisää katkaravut ja sekoita pohjia myöten.
Kaada seos uunivuokaan, levitä katarapupaistoksen päälle juustoraaste ja paista karides güveçia 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
Tarjoa turkkilainen katkarapupaistos rapeakuorisen leivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat