Kotivinkki

Tuhti poronkäristys

5
0


 

Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Ainekset

  • 2 rklvoita tai margariinia
  • 400 gporon¬käristyslihaa
  • 1½ dlvettä
  • ½ tlrouhittua mustapippuria
  • ½ tlsuolaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuumenna paistinpannu ja sulata siinä rasva.

2. Lisää jäinen käristysliha pannulle ja kääntele sitä, kunnes lihapalat irtoavat toisistaan. Paista lihaa hetki pannulla.

3. Lisää vesi lihojen joukkoon. Lisää pippuri ja suola.

4. Hauduta käristystä kannen alla 5 minuuttia. Tarjoile perunamuusin ja karpaloiden tai puolukoiden kanssa.

Vinkki: Käristyksen kanssa maistuu myös muhennos, jonka valmistat nopeasti pakastealtaan aineksista.

MITÄ PIDIT?
5