Valmista porkkanatahna. Kuori porkkanat ja leikkaa ne pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Keitä porkkanoita vedessä noin 15 minuuttia, kunnes ne tuntuvat pehmeiltä.
Mittaa kulhoon porkkanat, valkosipuli, oliiviöljy, sitruunanmehu, seesaminsiemenöljy, ripaus jeeraa ja suolaa. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.
Valmista avokadotahna. Halkaise avokado, poista kivi ja kaavi hedelmäliha kulhoon. Mittaa joukkoon suolapähkinät, basilika, limettimehu, valkosipuli ja pippuri. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.
Levitä reilu kerros sekä porkkana- että avokadotahnaa neljälle paahtoleipäviipaleelle. Nosta päälle toiset paahtoleipäviipaleet ja leikkaa kolmioiksi.