Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Täytetyt salvia-pekonipossut

55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min

Täytetyt salvia-pekonipossut ovat tyylikäs tarjottava joulupöydässä. Suosittelemme!

20.1.2008
Reseptin ainekset
8 annosta
1200 g
porsaan sisäfileetä
2 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
8 kpl
kuivattuja taateleita (kivettömiä)
50 g
sinihomejuustoa (rasvaa 30 %)
170 g
pekonia
1 dl
tuoretta salviaa
3 rkl
voita

Täytetyt salvia-pekonipossut valmistuvat näin:

Ota liha lämpenemään noin tunti ennen paistoa. Poista lihasta kalvot ja leikkaa fileet kahdeksaan noin 150 g osaan. Käännä lihapalat leikkuulaudalle leikkauspinta ylöspäin. Tee lihan keskelle viilto terävällä veitsellä, mutta jätä pohja ehjäksi. Avaa viiltoa isommaksi sormin.

Mausta lihat kauttaaltaan suolalla ja rouhitulla pippurilla.

Viillä taatelit pitkältä sivulta auki ja täytä juustonokareilla. Työnnä sinihomejuustotaatelit lihan sisään.

Levitä pekoniviipaleet leikkuulaudalle ja asettele kunkin viipaleen päälle poikittain 5 salvian lehteä. Rullaa lihat pekonin sisään hieman vinottain ja kiinnitä pekoni cocktailtikulla.

Ruskista lihat kauttaaltaan kuumalla pannulla voissa ja nosta uunivuokaan. Tähän asti voit valmistella pihvit vaikka edellisenä päivänä ja säilyttää peitettynä viileässä.

Ota lihat huoneenlämpöön vähintään tuntia ennen loppupaistamista. Paista 175-asteissa uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa täytetyt salvia-pekonipossut mantelisten lanttu-kermaperunoiden kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt