2,5(2)
Täytetyt paprikat – arkiruokien klassikko maistuu niin liha- kuin vegeversionakin
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Täytetyt paprikat saavat sisäänsä täytteen fetasta, herkkusienistä ja ruisleivänmuruista. Halutessasi voit korvata herkkusienet myös kasviproteiinilla tai ruskistetulla jauhelihalla.
Julkaistu 9.3.2013
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
Täytetyt paprikat
4paprikaa
150 gtuoreita herkkusieniä
100 gfetajuustoa
2ruisleipäviipaletta
2rosmariininoksaa
1 rklöljyä

Täytetyt paprikat valmistetaan näin:

  1. Huuhdo paprikat ja halkaise ne. Poista paprikoista siemenet ja valkoiset osat.
  2. Viipaloi herkkusienet. Valuta fetajuusto ja pilko ruisleipäviipaleet pieniksi paloiksi.
  3. Sekoita keskenään herkkusienet, fetajuusto ja leipäpalat. Jaa täyte paprikanpuolikkaille.
  4. Silppua paprikoille rosmariinia ja valele päälle öljyä.
  5. Kypsennä täytettyjä paprikoita 225-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia.

Vinkki!

Etsitkö perusohjetta? Kurkkaa sivustomme suosituin täytettyjen paprikoiden resepti täältä!

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.