Täytetyt paprikat – arkiruokien klassikko maistuu niin liha- kuin vegeversionakin
30 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
15 minTäytetyt paprikat saavat sisäänsä täytteen fetasta, herkkusienistä ja ruisleivänmuruista. Halutessasi voit korvata herkkusienet myös kasviproteiinilla tai ruskistetulla jauhelihalla.
4
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 9.3.2013

Täytetyt paprikat – arkiruokien klassikko maistuu niin liha- kuin vegeversionakin
Reseptin ainekset (4 annosta)
Täytetyt paprikat
- 4paprikaa
- 150 gtuoreita herkkusieniä
- 100 gfetajuustoa
- 2ruisleipäviipaletta
- 2rosmariininoksaa
- 1 rklöljyä
Täytetyt paprikat valmistetaan näin:
- Huuhdo paprikat ja halkaise ne. Poista paprikoista siemenet ja valkoiset osat.
- Viipaloi herkkusienet. Valuta fetajuusto ja pilko ruisleipäviipaleet pieniksi paloiksi.
- Sekoita keskenään herkkusienet, fetajuusto ja leipäpalat. Jaa täyte paprikanpuolikkaille.
- Silppua paprikoille rosmariinia ja valele päälle öljyä.
- Kypsennä täytettyjä paprikoita 225-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia.
Vinkki!
Etsitkö perusohjetta? Kurkkaa sivustomme suosituin täytettyjen paprikoiden resepti täältä!

Täytetyt paprikat jauheliha-kasvistäytteellä – arjen helppojen klassikkoruokien ykkönen
Maku

Täytetyt paprikat jauheliha-couscoustäytteellä – ihana värikäs retroherkku
Maku

Täytetyt paprikat tonnikalatäytteellä – superhelppo resepti, jossa on lupa oikaista!
Maku

Täytetyt paprikat kasvistäytteellä – kvinoaa, juustoa ja kasviksia samassa paketissa
Maku

Hirssillä täytetyt paprikat – mozzarella ja tuorejuusto mehevöittävät täytteen maukkaaksi
Maku

Täytetyt uuninauriit – jeeralla maustettu kikhernetäyte viimeistelee kokonaisuuden
Kotivinkki

Jauhelihalla täytetyt tomaatit
Kotivinkki

Sienillä ja tuorejuustolla täytetyt kesäkurpitsat
Kotivinkki