Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Aina yhtä hyvää

Täytetyt kesäkurpitsat – mehevä ja maistuva chorizotäyte kruunaa klassikkoherkun

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Chorizo ja aurinkokuivatut tomaatit antavat miedolle kesäkurpitsalle paljon makua. Täytteen leipäkuutiot keräävät kesäkurpisasta irroneet nesteet, jolloin lopputulos on mukavan napakka.

11.7.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
4
kesäkurpitsaa (n. 1,2 kg)
¼ tl
suolaa
200 g
chorizomakkaraa
1 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja
1 pkt
mozzarellaa (125/150 g)
2 siivua
maalaisleipää
½ rku
basilikaa
½ tl
valkosipulijauhetta
½ tl
mustapippuria rouhittuna

Täytetyt kesäkurpitsat – ohje:

  1. Halkaise pestyt kesäkurpitsat pituussuunnassa kahtia. Kaavi sisus lusikalla.
  2. Kuori chorizo ja paloittele se. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja hienonna ne. Kuutio mozzarella ja leipä. Irrota basilikan lehdet. Lisää ainekset kulhoon ja mausta valkosipulijauheella sekä mustapippurilla. Sekoita.
  3. Siirrä halkaistut kesäkurpitsan puolikkaat uunipellille leivinpaperin päälle ja ripottele niiden pintaan suolaa.
  4. Lisää täyte ja paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Viimeistele halutessasi basilikanlehdillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt