Aina yhtä hyvää
Täytetyt kesäkurpitsat – mehevä ja maistuva chorizotäyte kruunaa klassikkoherkun
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Chorizo ja aurinkokuivatut tomaatit antavat miedolle kesäkurpitsalle paljon makua. Täytteen leipäkuutiot keräävät kesäkurpisasta irroneet nesteet, jolloin lopputulos on mukavan napakka.
Reseptin ainekset
4 annosta
4
kesäkurpitsaa (n. 1,2 kg)
¼ tl
suolaa
200 g
chorizomakkaraa
1 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja
1 pkt
mozzarellaa (125/150 g)
2 siivua
maalaisleipää
½ rku
basilikaa
½ tl
valkosipulijauhetta
½ tl
mustapippuria rouhittuna
Täytetyt kesäkurpitsat – ohje:
- Halkaise pestyt kesäkurpitsat pituussuunnassa kahtia. Kaavi sisus lusikalla.
- Kuori chorizo ja paloittele se. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja hienonna ne. Kuutio mozzarella ja leipä. Irrota basilikan lehdet. Lisää ainekset kulhoon ja mausta valkosipulijauheella sekä mustapippurilla. Sekoita.
- Siirrä halkaistut kesäkurpitsan puolikkaat uunipellille leivinpaperin päälle ja ripottele niiden pintaan suolaa.
- Lisää täyte ja paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Viimeistele halutessasi basilikanlehdillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat