Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Täytetyt crespellet

2 h 20 min
{
Aktiivinen 1 h 20 min
Passiivinen 1 h 0 min
5.10.2008
Reseptin ainekset
12 kpl
4 kpl
munaa
2 rkl
ruokaöljyä
1/4 tl
suolaa
3 1/2 dl
vehnäjauhoja
3 1/2 dl
vettä
3 dl
kevytmaitoa
Paistamiseen
2 rkl
voita
Kastike
1/2 dl
oliiviöljyä
4 dl
sipulia (silputtuna)
4 kpl
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1/2 kpl
lehtiselleriä
2 rkl
tuoretta basilikaa (hienonnettuna)
1 rkl
tuoretta oreganoa (hienonnettuna)
500 g
tomaattimurskaa
500 g
kirsikkatomaattia
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Täyte
3 rkl
oliiviöljyä
2 dl
sipulia (silputtuna)
2 kpl
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
300 g
pinaattia (pakaste)
2 rkl
punaviinietikkaa
150 g
mozzarellajuustoa (raasteena)
1 dl
parmesaanijuustoa (raasteena)
200 g
ricottajuustoa
1/4 tl
muskottipähkinää
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Riko munat kulhoon. Vatkaa joukkoon öljy, suola ja jauhot. Lisää vesi ja maito sekoittaen. Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia ennen paistamista.

Kuumenna lettupannu ja sivele siihen hieman voita tai öljyä. Kaada pannuun juuri sen verran taikinaa, että sitä riittää pannun pohjan peittämiseksi kauttaaltaan. Levitä taikinaa kallistelemalla pannua. Paista noin minuutti tai kunnes taikinaa asettuu ja muuttuu kullankeltaiseksi.

Käännä ympäri ja paista toiselta puolelta vain pieni hetki. Kokoa crespellet pinoksi lautaselle. Voitele pannua hieman jokaisen räiskäleen välissä.

Kuumenna oliiviöljy kastiketta varten suuressa paistinpannussa. Lisää sipuli, valkosipuli ja viipaloitu varsiselleri. Paista miedolla lämmöllä, kunnes sipulit ovat läpikuultavia. Lisää basilika sekä oregano ja sekoita. Lisää tomaattimurska sekä pilkotut tuoreet tomaatit. Keitä noin 10 minuuttia, mutta älä anna kastikkeen kuivua.

Kuullota täytteen sipulit paistinpannulla miedolla lämmöllä. Lisää sulatettu pinaatti sekä punaviinietikka ja anna hautua pari minuuttia.

Sekoita juustot keskenään kulhossa. Lisää muskottipähkinä, suola, pippuri ja sipuli-pinaattiseos. Sekoita. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Levitä pari desiä tomaattikastiketta korkealaitaisen uunivuoan pohjalle. Sivele pari-kolme reilua ruokalusikallista täytettä jokaisen crespellen keskelle ja kääri räiskäleet rullalle. Asettele täytetyt crespellet vieri viereen yhdeksi kerrokseksi vuokaan. Jätä niiden saumakohdat alaspäin. Kaada lopuksi jäljellä oleva tomaattikastike crespellejen päälle. Paista uunissa noin puoli tuntia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt