


Täytetty ranskanleipä – piilota leipään ihanaa maustevoita ja paahda uunissa!
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Täytetty ranskanleipä on vastustamaton lisuke esimerkiksi keitoille ja pataruoille. Kaupan valmis ranskanleipä saa uutta makua, kun täytät sen maustetulla voilla ja paahdat uunissa.
Reseptin ainekset
1 leipä
1
ranskanleipä
Parmesaani-sitruunavoi
50 g
pehmeää voita
1 dl
parmesaaniraastetta
1
luomusitruunan raastettu kuor
Piparjuurivoi
50 g
pehmeää voita
1 rkl
raastettua piparjuurta
Valkosipui-yrttivoi
50 g
pehmeää voita
3–4
valkosipulinkynttä
1 dl yrttejä
hienonnettuna
Cheddar-tomaattivoi
50 g
pehmeää voita
½ dl
raastettua cheddarjuustoa
5
aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
Täytetty ranskanleipä valmistuu näin:
- Sekoita mausteet pehmeään voihin.
- Viipaloi ranskanleipä lähes pohjaan saakka ja sivele väleihin maustevoita.
- Paahda 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Vinkki!
Tarjoile täytettyä ranskanleipää esimerkiksi pataruokien ja keittojen kanssa. Kokeile esimerkiksi marokkolaista lihapullapataa!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat