Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Täytetty possun fileerulla

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Täytetty possun fileerulla on herkullinen vaihtoehto joulupöytään. Tarjoa possun fileerullaa joulunajan juhlissa. Suosittelemme!

20.11.2008
Reseptin ainekset
8 annosta
1 kpl
sipulia
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
punaista paprikaa
1 rkl
ruokaöljyä
1000 g
porsaan ulkofileetä
1/2 dl
sinappia
300 g
parmankinkkua
1 dl
parmesaanijuustoa (raasteena)
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
suolaa

Täytetty possun fileerulla valmistuu näin:

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Huuhtele paprika ja halkaise se. Poista siemenet ja leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Paista sipulit ja paprikakuutiot öljyssä paistinpannulla. Anna jäähtyä.

Leikkaa porsaan filee auki tasaiseksi levyksi. Nuiji pinta kevyesti. Sivele filee sinapilla. Levitä sipulipaprikaseos, parmankinkku ja juustoraaste lihan päälle. Kääri filee rullalle ja sido puuvillalangalla. Hiero pintaan suolaa ja mustapippuria.

Ruskista fileen pinta nopeasti kuumalla pannulla. Nosta possunfilee uunivuokaan.

Kypsennä täytettyä possun fileerullaa 175 asteessa noin tunti.

Kääri kypsä filee hetkeksi folioon vetäytymään. Poista langat ja viipaloi possunliha.

Tarjoa täytetty possun fileerulla kastikkeen, juuresten ja raikkaan salaatin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt