Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tattimuhennos

30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min
26.7.2005
Reseptin ainekset
4 annosta
2 rkl
ruokaöljyä
300 g
tatteja
1 kpl
sipulia
2 rkl
vehnäjauhoja
4 dl
ruokakermaa
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria
1/2 dl
ruohosipulia (silputtuna)

Kuumenna pannulla öljy. Ruskista hienonnetut sienet ja sipuli kevyesti.

Ripota vehnäjauhot joukkoon. Lisää neste vähitellen, koko ajan sekoittaen. Mausta ja hauduta muhennosta 10–15 minuuttia.

Tarkista maku ja ripottele pintaan väriksi yrttisilppua.

•Voit maustaa tattimuhennoksen halutessasi tilkalla sherryä, portviiniä tai madeiraa.

•Tarjoa muhennos pastan tai perunoiden kanssa, paistin tai pihvin seurassa.

•Levitä muhennos kalafileen päälle ja gratinoi uunissa.

•Täytä letut muhennoksella, kietaise rulliksi, ripottele pintaan juustoraastetta ja kuumenna uunissa.

•Kun teet muhennoksen kuivatuista tateista, liota 50g sieniä noin tunnin ajan. Käytä liotusvesi osana nestettä.

•Samaan muhennokseen tarvitset noin 3 dl pienennettyjä, pakastettuja tatteja.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt