Maku

Tacosalaatti

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Meksikolaishenkinen jauhelihasalaatti tarjotaan hauskasti tortillakulhosta! 
MU
4.4
0
Julkaistu: 27.7.2016


Ainekset (4 annosta)

  • 250 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
  • 1/2 dltomaattikastiketta (tacokastike, esim. SantaMaria)
  • 290 gkidneypapuja
  • 1/3 tlsuolaa
  • 1/3 tlmustapippuria
  • 1 kplruukkusalaattia (jääsalaatti)
  • 100 gkirsikkatomaattia
  • 1/3 kplkurkkua
  • 1 kplmaissintähkiä (kypsä)
  • 75 gcheddarjuustoa (raastetta)

Lisäksi

  • 4 kplvehnätortillaa
  • 1 dltomaattikastiketta (tacokastike)
Tulosta

Valmista tacosalaatti näin:

Valmista ensin tortillakupit. Kuumenna tortillat yksitellen paistinpannulla molemmin puolin ja nosta nurinpäin käännetyn murokulhon päälle. Paina tortilla tiukasti kulhoa vasten ja anna jäähtyä.

Ruskista jauheliha. Lisää tacokastike, valutetut pavut ja mausteet.

Suikaloi salaatti ja huuhdottu kurkku. Puolita kirsikkatomaatit. Leikkaa maissintähkästä jyvät irti.

Kokoa salaatti tortillakulhoihin ja tarjoa lisäksi tacokastiketta.

Kommentoi »