Tacosalaatti
30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
Meksikolaishenkinen jauhelihasalaatti tarjotaan hauskasti tortillakulhosta!
MU
4.4
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 27.7.2016

Tacosalaatti
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 250 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
- 1/2 dltomaattikastiketta (tacokastike, esim. SantaMaria)
- 290 gkidneypapuja
- 1/3 tlsuolaa
- 1/3 tlmustapippuria
- 1 kplruukkusalaattia (jääsalaatti)
- 100 gkirsikkatomaattia
- 1/3 kplkurkkua
- 1 kplmaissintähkiä (kypsä)
- 75 gcheddarjuustoa (raastetta)
Lisäksi
- 4 kplvehnätortillaa
- 1 dltomaattikastiketta (tacokastike)
Valmista tacosalaatti näin:
Valmista ensin tortillakupit. Kuumenna tortillat yksitellen paistinpannulla molemmin puolin ja nosta nurinpäin käännetyn murokulhon päälle. Paina tortilla tiukasti kulhoa vasten ja anna jäähtyä.
Ruskista jauheliha. Lisää tacokastike, valutetut pavut ja mausteet.
Suikaloi salaatti ja huuhdottu kurkku. Puolita kirsikkatomaatit. Leikkaa maissintähkästä jyvät irti.
Kokoa salaatti tortillakulhoihin ja tarjoa lisäksi tacokastiketta.