4,4(5)
Tacosalaatti
Munaton
30 min
Meksikolaishenkinen jauhelihasalaatti tarjotaan hauskasti tortillakulhosta! 
27.7.2016
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
250 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
1/2 dltomaattikastiketta (tacokastike, esim. SantaMaria)
290 gkidneypapuja
1/3 tlsuolaa
1/3 tlmustapippuria
1 kplruukkusalaattia (jääsalaatti)
100 gkirsikkatomaattia
1/3 kplkurkkua
1 kplmaissintähkiä (kypsä)
75 gcheddarjuustoa (raastetta)
Lisäksi
4 kplvehnätortillaa
1 dltomaattikastiketta (tacokastike)

Valmista tacosalaatti näin:

Valmista ensin tortillakupit. Kuumenna tortillat yksitellen paistinpannulla molemmin puolin ja nosta nurinpäin käännetyn murokulhon päälle. Paina tortilla tiukasti kulhoa vasten ja anna jäähtyä.

Ruskista jauheliha. Lisää tacokastike, valutetut pavut ja mausteet.

Suikaloi salaatti ja huuhdottu kurkku. Puolita kirsikkatomaatit. Leikkaa maissintähkästä jyvät irti.

Kokoa salaatti tortillakulhoihin ja tarjoa lisäksi tacokastiketta.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo