Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tacosalaatti

30 min

Meksikolaishenkinen jauhelihasalaatti tarjotaan hauskasti tortillakulhosta! 

27.7.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
250 g
naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
1/2 dl
tomaattikastiketta (tacokastike, esim. SantaMaria)
290 g
kidneypapuja
1/3 tl
suolaa
1/3 tl
mustapippuria
1 kpl
ruukkusalaattia (jääsalaatti)
100 g
kirsikkatomaattia
1/3 kpl
kurkkua
1 kpl
maissintähkiä (kypsä)
75 g
cheddarjuustoa (raastetta)
Lisäksi
4 kpl
vehnätortillaa
1 dl
tomaattikastiketta (tacokastike)

Valmista tacosalaatti näin:

Valmista ensin tortillakupit. Kuumenna tortillat yksitellen paistinpannulla molemmin puolin ja nosta nurinpäin käännetyn murokulhon päälle. Paina tortilla tiukasti kulhoa vasten ja anna jäähtyä.

Ruskista jauheliha. Lisää tacokastike, valutetut pavut ja mausteet.

Suikaloi salaatti ja huuhdottu kurkku. Puolita kirsikkatomaatit. Leikkaa maissintähkästä jyvät irti.

Kokoa salaatti tortillakulhoihin ja tarjoa lisäksi tacokastiketta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt