Tabbouleh
1 h
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
30 minRaikas libanonilainen tabbouleh saa ruokaisuutta bulgurista ja makua yrteistä. Tarjoa tabboulehia meze-pöydässä!
KA
LA
MA
MU
4.6
Kuvat
Julkaistu 24.4.2013

Tabbouleh
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 1 1/2 dlbulguria
- 75 gpersiljaa
- 50 gtuoretta minttua
- 25 gtuoretta korianteria
- 1/2 kplpunasipulia
- 1/2 kplkurkkua
- 4 kpltomaattia
- 3 rklsitruunamehua
- 3 rkloliiviöljyä
- 1/4 tlsuolaa
- 1/4 tlmustapippuria
Kypsennä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.
Huuhtele keitetyt vehnäsuurimot kylmällä vedellä ja jätä ne siivilään valumaan.
Hienonna persilja, minttu ja korianteri.
Kuori ja hienonna sipuli.
Kuori kurkku ja poista siemenet. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi.
Huuhtele ja halkaise tomaatit ja poista niistä siemenet. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi.
Sekoita kaikki tabboulehin ainekset keskenään. Anna tabbouleh-salaatin tekeytyä hetki kylmässä.
Tarjoa tabbouleh meze-alkupalapöydässä tai lisäkkeenä.
*Halutessasi voit kovertaa pihvitomaatit ja tarjota ne tabbouleh-salaatilla täytettyinä.