


Tabbouleh
1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min
Raikas libanonilainen tabbouleh saa ruokaisuutta bulgurista ja makua yrteistä. Tarjoa tabboulehia meze-pöydässä!
Reseptin ainekset
4 annosta
1 1/2 dl
bulguria
75 g
persiljaa
50 g
tuoretta minttua
25 g
tuoretta korianteria
1/2 kpl
punasipulia
1/2 kpl
kurkkua
4 kpl
tomaattia
3 rkl
sitruunamehua
3 rkl
oliiviöljyä
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Kypsennä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.
Huuhtele keitetyt vehnäsuurimot kylmällä vedellä ja jätä ne siivilään valumaan.
Hienonna persilja, minttu ja korianteri.
Kuori ja hienonna sipuli.
Kuori kurkku ja poista siemenet. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi.
Huuhtele ja halkaise tomaatit ja poista niistä siemenet. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi.
Sekoita kaikki tabboulehin ainekset keskenään. Anna tabbouleh-salaatin tekeytyä hetki kylmässä.
Tarjoa tabbouleh meze-alkupalapöydässä tai lisäkkeenä.
*Halutessasi voit kovertaa pihvitomaatit ja tarjota ne tabbouleh-salaatilla täytettyinä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat