Maku

Tabbouleh

1 h
4.3
0

Tabbouleh

KA
LA
MA
MU
0
4.3
Raikas libanonilainen tabbouleh saa ruokaisuutta bulgurista ja makua yrteistä. Tarjoa tabboulehia meze-pöydässä!
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 1/2 dlbulguria
  • 75 gpersiljaa
  • 50 gtuoretta minttua
  • 25 gtuoretta korianteria
  • 1/2 kplpunasipulia
  • 1/2 kplkurkkua
  • 4 kpltomaattia
  • 3 rklsitruunamehua
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN30 min

Kypsennä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.

Huuhtele keitetyt vehnäsuurimot kylmällä vedellä ja jätä ne siivilään valumaan.

Hienonna persilja, minttu ja korianteri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuori kurkku ja poista siemenet. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi.

Huuhtele ja halkaise tomaatit ja poista niistä siemenet. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki tabboulehin ainekset keskenään. Anna tabbouleh-salaatin tekeytyä hetki kylmässä.

Tarjoa tabbouleh meze-alkupalapöydässä tai lisäkkeenä.

*Halutessasi voit kovertaa pihvitomaatit ja tarjota ne tabbouleh-salaatilla täytettyinä.

MITÄ PIDIT?
4.3
Katso myös nämä