4,1(41)
Souvlakivartaat kanasta
Kreikan matkalla ei voinut välttyä Souvlakilta. Tunnetuin lienee possu-ja lammasversiot mutta kana iski itselle parhaiten.
6.9.2015
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 kpl
4 kplbroilerin rintafileitä
½ dloliiviöljyä
1 kplsitruunan mehu
2 kplrosmariini oksa
2 kpltimjamin oksaa
3 kplvalkosipulinkynsi silputtuna
2 tlsokeria
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria rouhittuna

Yhdistä  marinadin ainekset suolaa lukuunottamatta keskenään

Leikkaa kana n. tulitikkuaskin kokoisiksi paloiksi ja laita kanat pussiin

Kaada pussiin kanojen sekaan myös marinadi

Anna marinoitua kylmässä yön yli

Ota kanat pussista ja pyyhi marinadi pois

Pujota kanat varrastikkuihin ja suolaa

Lämmitä uuni 250 asteeseen

Paista kanoja uunipellillä n.6min, käännä ja paista vielä 6min

Tarjoa fetasalaatin, tsatsikin, hummuksen ja pitaleivän kera

2 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.