Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Souvlakivartaat kanasta

Kreikan matkalla ei voinut välttyä Souvlakilta. Tunnetuin lienee possu-ja lammasversiot mutta kana iski itselle parhaiten.

6.9.2015
Reseptin ainekset
4 kpl
4 kpl
broilerin rintafileitä
½ dl
oliiviöljyä
1 kpl
sitruunan mehu
2 kpl
rosmariini oksa
2 kpl
timjamin oksaa
3 kpl
valkosipulinkynsi silputtuna
2 tl
sokeria
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria rouhittuna

Yhdistä  marinadin ainekset suolaa lukuunottamatta keskenään

Leikkaa kana n. tulitikkuaskin kokoisiksi paloiksi ja laita kanat pussiin

Kaada pussiin kanojen sekaan myös marinadi

Anna marinoitua kylmässä yön yli

Ota kanat pussista ja pyyhi marinadi pois

Pujota kanat varrastikkuihin ja suolaa

Lämmitä uuni 250 asteeseen

Paista kanoja uunipellillä n.6min, käännä ja paista vielä 6min

Tarjoa fetasalaatin, tsatsikin, hummuksen ja pitaleivän kera

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt