


Sitruunamarinoidut parsat
2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min
Pikantisti maustetut parsat sopivat leipien tai vohveleiden kera.
Reseptin ainekset
6 annosta
500 g
vihreää parsaa
Marinadi
1 ruukku
tilliä
50 g
kapriksia (1 purkki )
1 dl
oliiviöljyä
2 rkl
sitruunamehua
2 tl
luomusitruunankuorta (hienoksi raastettuna)
2 tl
sokeria
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Lisäksi
250 g
kirsikkatomaatteja (1 rasia)
250 g
Buffalamozzarellaa (2 x à 125 g)
Poista parsoista kuivat kannat ja kuori parsat tarvittaessa ohuelti.
Leikkaa parsat muutamaan osaan. Keitä ne suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi, 3–5 minuuttia. Pysäytä kypsyminen huuhtelemalla parsat siivilässä kylmällä vedellä. Valuta hyvin ja kumoa parsat kulhoon.
Hienonna tilli. Valuta kaprikset. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään.
Kaada marinadi parsojen päälle.
Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit. Lisää ne marinadiin ja peitä kelmulla. Anna makujen tekeytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Tarjoa marinoidut parsat ja viipaloitu mozzarella vastapaistettujen vohveleiden kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat