


Nopea arkiruoka
Sitruunainen kana-gnocchipannu pelastaa arki-illan ja sopii viikonloppuherkuksi
25 min
Sitruuna ja kana ovat täydellinen pari. Maukas ja mehevä kana-gnocchipannu on pöydässä alle puolessa tunnissa.
Reseptin ainekset
4 annosta
4 (600 g)
broilerin rintafileetä
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
2
valkosipulinkynttä
1
luomusitruuna
100 g
parmesaanijuustoa
1 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
voita
2½ dl
kanalientä
2 dl
kuohukermaa
500 g
perunagnoccheja
70 g
babypinaattia
Sitruunainen kana-gnocchipannu – ohje:
- Mausta broilerin fileet suolalla ja mustapippurilla. Kuori ja hienonna valkosipuli. Raasta sitruunan kuori ja purista mehu (0,5 dl). Raasta parmesaanijuusto.
- Kuumenna pannulla öljy ja voi. Paista fileet kypsiksi välillä kääntäen. Nosta fileet lautaselle ja peitä foliolla.
- Paista valkosipulit pehmeiksi pannulla. Lisää sitruunankuori ja mehu, kanaliemi ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää perunagnocchit. Anna hautua 3 minuuttia välillä sekoittaen.
- Lisää parmesaanijuusto, pinaatti ja paistetut kanafileet. Anna hautua hetki. Koristele halutessasi muutamalla sitruunaviipaleella.
Vinkki!
Saat ruoasta gluteenittoman, kun valitset gluteenittomat gnocchit.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat