Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Nopea arkiruoka

Sitruunainen kana-gnocchipannu pelastaa arki-illan ja sopii viikonloppuherkuksi

25 min

Sitruuna ja kana ovat täydellinen pari. Maukas ja mehevä kana-gnocchipannu on pöydässä alle puolessa tunnissa.

30.1.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
4 (600 g)
broilerin rintafileetä
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
2
valkosipulinkynttä
1
luomusitruuna
100 g
parmesaanijuustoa
1 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
voita
2½ dl
kanalientä
2 dl
kuohukermaa
500 g
perunagnoccheja
70 g
babypinaattia

Sitruunainen kana-gnocchipannu – ohje:

  1. Mausta broilerin fileet suolalla ja mustapippurilla. Kuori ja hienonna valkosipuli. Raasta sitruunan kuori ja purista mehu (0,5 dl). Raasta parmesaanijuusto.
  2. Kuumenna pannulla öljy ja voi. Paista fileet kypsiksi välillä kääntäen. Nosta fileet lautaselle ja peitä foliolla.
  3. Paista valkosipulit pehmeiksi pannulla. Lisää sitruunankuori ja mehu, kanaliemi ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää perunagnocchit. Anna hautua 3 minuuttia välillä sekoittaen.
  4. Lisää parmesaanijuusto, pinaatti ja paistetut kanafileet. Anna hautua hetki. Koristele halutessasi muutamalla sitruunaviipaleella.

Vinkki!

Saat ruoasta gluteenittoman, kun valitset gluteenittomat gnocchit.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt