Maku

Sitruunainen fenkoli-lihapata

2 h 5 min
MU
3.67
3


 

Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (10 annosta)

  • 1050 gnaudanpaistia (paloina, esim. Atria Kulinaari pihvinaudan palapaistia)
  • 3 rklvoita
  • 3 rklrypsiöljyä
  • 3 kplsipulia
  • 1 kokonaista valkosipulia
  • 2 tlpaprikajauhetta
  • 3 kpllaakerinlehteä
  • 1 tlsuolaa
  • 3/4 tlmustapippuria
  • 1 kplfenkolia
  • 190 ghillosipuleita
  • 95 gaurinkokuivattua tomaattia
  • 200 gpaprikaa (paahdettuja, säilyke)
  • 1 kplsitruunaa
  • 2 punaviiniä (täyteleistä)
  • 3 rkllihafondia
  • 3 rklsitruunamehua
  • 2 rklhunajaa
  • 1 rklrosmariinia
  • 1 1/2 dlsmetanaa
  • 3 rkltummaa kastikesuurustetta

Tarjoiluun

  • 1 kplsitruunaa

Tee näin

2 h 5 min
{
AKTIIVINEN35 min
PASSIIVINEN1 h 30 min
MITÄ PIDIT?
3.67