Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sitruksinen voikukkahillo

2 h 0 min
{
Aktiivinen 1 h 0 min
Passiivinen 1 h 0 min

Voikukista valmistettu hillo maistuu hunajaiselta. Appelsiini ja sitruuna antavat hillolle sopivaa kirpeyttä, mikä viimeistelee maun.

28.5.2016
Reseptin ainekset
40 annosta
Voikukkahillo
1,5 l
voikukkia
4 dl
vettä
4 dl
hillosokeria
0,5 dl
appelsiinin mehua
2 rkl
sitruunan mehua
2
appelsiinin kuori raastettuna (luomu)

Voikukkahillo – ohje:

  1. Poimi nuoria voikukkia kannelliseen astiaan. Otököiden pitäisi kiivetä kanteen, jolloin ne on helppo poistaa.
  2. Nypi terälehdet irti kukista ja huuhdo ne siivilässä.
  3. Lisää terälehdet ja vesi kattilaan. Kiehauta ja jätä hautumaan kansi päällä 60 minuutiksi.
  4. Siivilöi terälehdet pois ja lisää voikukkaveteen hillosokeri, appelsiinimehu, sitruunamehu ja appelsiinin kuori.
  5. Kiehauta noin 5 minuuttia.
  6. Anna seoksen jäähtyä kunnes appelsiinin kuori ei enää putoa pohjaan. Purkita voikukkahillo.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt