


Sillikaviaari
15 min
Uudet perunat ja sillikaviaari ovat kesän maistuva makupari.
Reseptin ainekset
4-6 annosta
5
kananmunaa
175 g
silliä (sinappi- tai tillikastikkeessa)
1
nippu tilliä
2
kevätsipulinvartta
½
punasipulia
½
sitruunan mehu
¼ tl
sokeria
1 rkl
dijonsinappia (karkea)
200 g
ranskankermaa
1. Keitä munia noin 7 minuuttia. Valuta vesi pois ja anna kuivahtaa ennen kuin lisäät päälle kylmää vettä. Näin kuori irtoaa helposti. Kuori kananmunat ja leikkaa ne pieneksi hakkeeksi kulhoon. 2. Valuta sillit ja pilko ne kananmunahakkeen sekaan. 3. Silppua tilli sekä kevät- ja punasipuli erilliseen kulhoon ja sekoita joukkoon sitruunamehu ja sokeri. 4. Yhdistä kaikki sillikaviaarin ainekset. Nosta sillikaviaari peitettynä viileään. Anna tekeytyä vähintään 30 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat