Kotivinkki

Sillikaviaari

15 min
3.5
0

Sillikaviaari

Uudet perunat ja sillikaviaari ovat kesän maistuva makupari.
Teksti Marja Samuli
Kuvat Riikka Kantinkoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (4-6 annosta)

  • 5kananmunaa
  • 175 gsilliä (sinappi- tai tillikastikkeessa)
  • 1nippu tilliä
  • 2kevätsipulinvartta
  • ½punasipulia
  • ½sitruunan mehu
  • ¼ tlsokeria
  • 1 rkldijonsinappia (karkea)
  • 200 granskankermaa

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Keitä munia noin 7 minuuttia. Valuta vesi pois ja anna kuivahtaa ennen kuin lisäät päälle kylmää vettä. Näin kuori irtoaa helposti. Kuori kananmunat ja leikkaa ne pieneksi hakkeeksi kulhoon.
2. Valuta sillit ja pilko ne kananmunahakkeen sekaan.
3. Silppua tilli sekä kevät- ja punasipuli erilliseen kulhoon ja sekoita joukkoon sitruunamehu ja sokeri.
4. Yhdistä kaikki sillikaviaarin ainekset. Nosta sillikaviaari peitettynä viileään. Anna tekeytyä vähintään 30 minuuttia.

MITÄ PIDIT?
3.5
Katso myös nämä