Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Silakkapihvit – kalaruokien ikiklassikko saa rapean pinnan voissa paistamalla

35 min

Silakkapihvit ovat helppo ja nopea arkiruoka. Pannulla voissa paistamalla saat silakkapihveihin ihanan rapean pinnan. Älä unohda tuoretta tilliä! Se kruunaa klassikkoruoan.

18.7.2005
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
silakkafileitä
1 tl
suolaa
½ tl
valkopippuria
½ dl
tuoretta tilliä (hienonnettuna)
Pinnalle
2 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
korppujauhoja
Paistaminen
2 rkl
voita

Silakkapihvit – ohje:

  1. Lado puolet fileistä nahkapuoli alaspäin leivinpaperin päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä tillisilppu fileille. Aseta kunkin fileen päälle toinen filee nahkapuoli ylöspäin. Sivele pihvien pinta kevyesti öljyllä ja ripottele pinnalle korppujauhetta.
  2. Kuumenna pannulla voita ja lado pihvit kuumennettuun pannuun vierekkäin. Paista silakkapihvit hitaasti kauniin ruskeiksi pari–kolme minuuttia per puoli. Tarjoa silakkapihvit perunamuusin kanssa.

Vinkit – näin sovellat silakkapihvien perusreseptiä

  • Kevennetty: Paista silakkapihvit ilman voita 225 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Käytä täytteeseen lisäksi hienonnettuja kasviksia.
  • Gluteeniton: käytä gluteenittomiin silakkapihveihin tavallisten korppujauhojen tilalla gluteenittomia korppujauhoja.
  • Uudistettu: kokeile täytteeseen erilaisia yrttejä, esimerkiksi basilikaa. Tuorejuustot tekevät täytteestä mehevän, esimerkiksi piparjuurituorejuusto sopii loistavasti silakkapihvien täytteeksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt