Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

siiderissä haudutetut porsaan kyljykset

Siiderissä haudutetut kyljykset on yksi suosikeistani ja kun sekaan vielä heittää omenoita, niin juttu on taputeltu

31.10.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
porsaan kyljyksiä
1 rkl
karkeaa merisuolaa
1 tl
mustapippuria myllystä
3 dl
Omenasiideriä
2 kpl
omenaa
2,5 dl
kuohukermaa
2 kpl
valkosipulinkynsiä
1 kpl
sipuli
4 rkl
voita
1 kpl
sitruunan mehu

Suolaa ja pippuroi kyljykset

Kuumenna pannu, mieluiten valurautainen savuavan kuumaksi ja lisää tilkka öljyä

Paista kyljyksiin kaunis ruskea pinta molemmin puolin

Lisää pannulle 2 rkl voita ja valele se kyljyksille.

Siirrä kyljykset sivuun mutta älä heitä pannuun jääneitä rasvoja pois,

Kaada pannulle siideri  ja yhden sitruunan mehut ja irrota sen avulla kaikki maut talteen pannun pohjasta.

lisää sekaan silputtu sipuli ja murskatut valkosipulinkynnet.

Lisää sekaan omenat sekä kerma. 

Kun kastike kiehuu niin nosta sekaan myös kyljykset.

Hauduta kannen alla miedollä lämmöllä n.20-min tai 150 asteisessa uunissa vuoassa.

Lisää kastikkeen sekaan vielä loput 2rkl voita ja tarkista suola. Lisää tarvittaessa.

Koristele timjamilla tai persiljalla ja tarjoa Esim. Ranskalaisten,polentan tai salaatin kanssa.

Jos haluat, niin kyljykset voi marinoida esim.edellisenä yönä sitruunamehun,valkoviinin ja oliiviöljyn sekoituksessa. Lisää sekaan vielä muutama mursakattu valkosipulin kynsi, niin koossa on loistava marinadi joka mureuttaa lihan yön aikana kylmässä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt