Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sienitäytteiset sipulit

1 h 10 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 35 min
14.9.2011
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
jättisipulia
Sienitäyte
100 g
kantarelleja
3 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
vehnäjauhoja
1 dl
ruokakermaa
2 rkl
kapriksia
1/4 tl
mustapippuria
2 rkl
persiljaa (hienonnettuna)
Kuorrutus
50 g
mozzarellajuustoa (raastettuna)

Kuori sipulit ja pane ne kiehuvaan suolalla maustettuun veteen. Keitä 15–20 minuuttia, kunnes sipulit tuntuvat kypsiltä.

Leikkaa sipulien kärjet tasaisiksi ja koverra sisusta mahdollisimman paljon pois. Hyödynnä sisus keitoissa tai kastikkeissa.

Paloittele puhdistetut sienet (kantarellit tai suppilovahverot) ja hienonna valkosipulinkynnet. Paista sieniä ja sipuleita öljyssä paistinpannulla, kunnes sienten neste on haihtunut. Sekoita joukkoon jauhot ja ruokakerma. Anna kiehua sakeaksi. Lisää kaprikset. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää persilja.

Nosta sipulit uunivuokaan. Lusikoi sienitäyte sipulien koloihin ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Kuorruta täytettyjä sipuleita uunissa 225 asteessa, kunnes juusto on ruskistunut.

Tarjoa sienitäytteiset sipulit salaatin kanssa tai paistetun kalan seurana.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt