Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Savustetut valkosipulit

1 h 45 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 1 h 0 min

Savustettuja valkosipuleita voi käyttää maustamaan monia ruokia, siksi niitä kannattaa savustaa kerralla suurempi määrä.

Reseptin ainekset
10 kpl
2
kasvissavustuspussia
10
kokonaista valkosipulia

Poista valkosipuleista varovaisesti päälimmäiset kuoret, valkosipulien tulisi pysyä kokonaisina. Savun maku tarttuu valkosipuleihin paremmin, kun kuorta hiukan poistaa. Avaa savustuspussit ja laita 5 valkosipulia yhteen pussiin. Laita valkosipulit ihan pussin perälle. Sulje pussit pakkauksen ohjeen mukaan. Laita pussit grilliin niin, että suoraan valkosipuleiden alla ei ole lämpöä. Kaasu grillissä laita pussit niin, että vain pussin tyhjäosa on kaasupolttimen päällä. Hiiligrillissä kasaa hiilet grillin toiseen reunaan ja laita pussien tyhjä osa hiilien päälle. Anna pussien olla grillissä n.40 minuuttia. Älä avaa pussia vaan anna valkosipulien jäähtyä rauhassa pusseissa n. tunti.  

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt