Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
lämminsavulohta
250 g
kiinteitä perunoita kuutoituna
250 g
juuriselleriä kuutoituna
1 kpl
kesäkurpitsa kuutioituna
1 kpl
purjosipuli
1 rkl
voita paistamiseen
tuoretta tilliä
mustapippuria
suolaa
mätikastike
150 g
mätiä
150 g
ranskankermaa
pinnalle
4 kpl
paistettua kananmunaa (1 per annos)
Kuutio perunat, juuriselleri ja kesäkurpitsa. Viipaloi purjo.
Paista peruna- ja sellerikuutioita voissa keskilämmöllä, kunnes ne alkavat pehmentyä. Noin 15 minuuttia.
Valmista mätikastike sekoittamalla ranskankerma ja mäti kulhossa. Jätä viileään odottamaan muun ruoan valmistumista.
Lisää kesäkurpitsat ja jatka paistamista 5 minuutin ajan.
Lisää purjoviipaleet, nosta hieman lieden lämpöä ja paista kasviksille kevyen ruskea pinta.
Ota pannu leideltä. Paloittele lohi ja kääntele se varovaisesti pyttipannun joukkoon. Silppua pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.
Annostele ruoka lautasille. Paista jokaisen annoksen pinnalle yksi kananmuna. Tarjoile välittömästi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat