Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Savukalapalat

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Maukkaat savukalapalat maistuvat jokaiselle niin arjessa kuin juhlassakin! Palat valmistuvat helposti suurena levynä, joka leikataan veitsellä pieniksi paloiksi.

2.12.2010
Reseptin ainekset
40 kpl
150 g
kylmäsavustettua kirjolohta
3 rkl
tuoretta tilliä (hienonnettuna)
200 g
ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
1 kpl
munaa
1 rkl
sitruunamehua
1/2 tl
mustapippuria
400 g
piirakkataikinaa (pakaste) (ruis-peruna)
Pinnalle
3 rkl
tuoretta tilliä

Hienonna kylmäsavulohi ja tilli. Sekoita ne ranskankerman joukkoon. Lisää muna, sitruunamehu ja mustapippuri.

Kauli sulanut taikina uunipellin kokoiseksi (noin 30 x 40 cm) levyksi leivinpaperin päälle. Siirrä levy leivinpaperin avulla pellille ja pistele se haarukalla.

Säilytä täyte ja kaulittu taikinalevy jääkaapissa paistamiseen saakka.

Levitä täyte tasaisesti taikinalevylle.

Paista kalapiirakkaa 225-asteisen uunin keskitasolla 12–15 minuuttia. Jäähdytä.

Leikkaa savukalapiiras terävällä veitsellä pieniksi paloiksi.

Tarjoa savukalapalat puolukkaporeen kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt