Maku

Sauce Maltaise

15 min
0
0

Sauce Maltaise

KA
GL
0
0
Teksti Marita Joutjärvi
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 3 kplkeltuaista
  • 3 rklvettä (kuumaa)
  • 150 gvoita
  • 2 rklsitruunamehua
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlvalkopippuria
  • 1 rklappelsiininkuoriraastetta
  • 1 rklappelsiinitäysmehua

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Pane keltuaiset ja vesi astiaan, jonka voit upottaa vesihauteeseen kattilaan. Vatkaa keltuaisia ja vettä muutama minuutti, kunnes seos on kuohkeaa.

Lisää pehmeä voi mukaan pieninä nokareina, koko ajan seosta voimakkaasti vatkaten.

Vatkaa mukaan sitruunamehu ja mausta suolalla ja valkopippurilla.

Mausta kastike hyvin pestyn appelsiinin raastetulla kuorella ja mehulla.

Tarjoa sauce maltaise kastike lämpimänä kala ja kasvisruokien kera.

Jos et tarjoa sauce maltaise -kastiketta heti, pidä se lämpimänä noin 50-asteisessa vesihauteessa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä