Reseptin ainekset
6 annosta
3 kpl
keltuaista
3 rkl
vettä (kuumaa)
150 g
voita
2 rkl
sitruunamehua
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria
1 rkl
appelsiininkuoriraastetta
1 rkl
appelsiinitäysmehua
Pane keltuaiset ja vesi astiaan, jonka voit upottaa vesihauteeseen kattilaan. Vatkaa keltuaisia ja vettä muutama minuutti, kunnes seos on kuohkeaa.
Lisää pehmeä voi mukaan pieninä nokareina, koko ajan seosta voimakkaasti vatkaten.
Vatkaa mukaan sitruunamehu ja mausta suolalla ja valkopippurilla.
Mausta kastike hyvin pestyn appelsiinin raastetulla kuorella ja mehulla.
Tarjoa sauce maltaise kastike lämpimänä kala ja kasvisruokien kera.
Jos et tarjoa sauce maltaise -kastiketta heti, pidä se lämpimänä noin 50-asteisessa vesihauteessa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat