


Santa Marian tonnikalapihvi
15 min
Reseptin ainekset
2 annosta
2 kpl
valkosipulinkynttä
2 kpl
tomaattia
400 g
tuoretta tonnikalaa (filee)
2 tl
merisuolaa
3 tl
mustapippuria
2 rkl
ruokaöljyä
1/2 dl
kuivaa valkoviiniä
1 tl
yrttimaustesekoitusta (suolaton)
Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Kuori tomaatit, poista siemenet ja pilko malto kuutioiksi. Mausta tonnikalapihvit molemmin puolin suolalla ja pippurilla.
Lorauta öljy kuumalle pannulle, paista tonnikalapihvejä nelisen minuuttia molemmilta puolilta, (kalapihvi saa jäädä keskeltä roosan väriseksi).
Nosta pihvit ruokalautasille, pidä lämpiminä folion alla. Kuullota valkosipulisilppua pannulla, lisää tomaattikuutiot ja yrttiseos. Kaada sekaan valkoviini, anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä, kunnes alkuperäisestä viinimäärästä on jäljellä enää puolet.
Jauha myllystä mustapippuria ja lusikoi kastike tonnikalapihveille.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat