Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Salaattipohja

20 min

Salaatin kokoaminen alkaa salaattipohjasta. Maistuva pohja valmistuu rapsakkuudeltaan ja maultaan erilaisista aineksista. Pinaatti ja rucola antavat salaattipohjaan ravinteikkuutta.

24.4.2013
Reseptin ainekset
25 annosta
300 g
jääsalaattia ruukussa
300 g
rucolaa
300 g
pinaattia
100 g
mangoldia eli lehtijuurikasta
Lisäksi
800 g
parsakaalia
600 g
kirsikkatomaattia
300 g
retiisejä
200 g
siemensekoitusta (esim. GoGreen)

Pese ja kuivaa salaatit huolellisesti. Revi ne isoon salaattikulhoon.

Huuhtele parsakaalit, tomaatit ja retiisit.

Leikkaa parsakaalit kukintojen mukaisesti irti varresta. Kypsennä suolalla maustetussa vedessä kattilassa tai mikrouunissa. Jätä parsakaaleihin purutuntumaa. Valuta hyvin.

Jätä kirsikkatomaatit kokonaisiksi mutta viipaloi retiisit.

Pane kasvikset ja siemenet tarjolle omiin kulhoihinsa, niin vieraat saavat rakentaa salaattipohjan makunsa mukaisesti.

Nopean salaattipohjan saat käyttövalmiista salaattisekoituksista.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt