Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Jättebra! Ruotsalaiset lihapullat ovat ehkä täydellisimmät pyörykät ikinä – jujuna kolmen mausteen kombo

30 min

Pyöryköiden juju on maustepippurin, kanelin ja neilikan makuyhdistelmä. Lusikallinen täysjyväsinappia tuo mukaan lempeän terän.

7.3.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
1 dl
kevytkermaa
½ dl
korppujauhoja
400 g
nauta-sikajauhelihaa
1
muna
1 rkl
täysjyväsinappia
1 tl
suolaa
1 tl
jauhettua maustepippuria
¾ tl
kanelia
½ tl
jauhettua neilikkaa
Lisäksi
3 rkl
voita
2 rkl
rypsiöljyä

Ruotsalaiset lihapullat – ohje:

  1. Sekoita kulhossa kerma ja korppujauhot. Anna turvota pari minuuttia. Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi.
  2. Pyörittele taikinasta öljytyin käsin leivinpaperille noin 24 pyörykkää.
  3. Paista pyörykät parissa erässä paistinpannulla voi-rypsiöljyseoksessa. Pyörykät kypsyvät keskilämmöllä 8–10 minuutissa.
  4. Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kanssa.
Ruotsalaiset lihapullat

Vinkki!

Mehevimmät pyörykät paistat tarpeeksi rasvaisesta nauta-sikajauhelihasta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt