Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rukiinen sveitsinleike jauhelihasta

50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 min
8.2.2012
Reseptin ainekset
4 annosta
Taikina
400 g
naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
1 kpl
munaa
1 tl
suolaa
Täyte
100 g
saunapalvikinkkua
100 g
emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %)
Paneeraus
3/4 dl
vehnäjauhoja
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1 kpl
munaa
1 1/2 kpl
ruisleipäviipaletta (raastettuna)
Paistamiseen
25 g
voita

Sekoita jauheliha, muna ja suola keskenään ja vaivaa tasaiseksi. Taputtele taikinasta vedellä kostutetuin käsin neljä kämmenenkokoista pihviä.

Viipaloi kinkku ja juusto ja lado kerroksittain pihvien toisille puoliskoille. Ummista pihvit ja tarkista, että jauheliha peittää täytteet kunnolla.

Ota leivitystä varten esiin kolme syvää lautasta.

Sekoita ensimmäiselle lautaselle jauhot, suola ja mustapippuri. Riko toiselle lautaselle muna ja vatkaa rakenne rikki kevyesti. Kaada kolmannelle lautaselle ruisleipämurut.

Kuumenna rasva pannulla. Pyörittele leikkeet ensin vehnäjauhoissa, kasta sitten munaan ja lopuksi pyöräytä ruisleipämuruissa.

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kypsiksi. Tarjoa rukiiset sveitsinleikkeet perunasoseen ja herneiden kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt