


Rukiinen sveitsinleike jauhelihasta
Sekoita jauheliha, muna ja suola keskenään ja vaivaa tasaiseksi. Taputtele taikinasta vedellä kostutetuin käsin neljä kämmenenkokoista pihviä.
Viipaloi kinkku ja juusto ja lado kerroksittain pihvien toisille puoliskoille. Ummista pihvit ja tarkista, että jauheliha peittää täytteet kunnolla.
Ota leivitystä varten esiin kolme syvää lautasta.
Sekoita ensimmäiselle lautaselle jauhot, suola ja mustapippuri. Riko toiselle lautaselle muna ja vatkaa rakenne rikki kevyesti. Kaada kolmannelle lautaselle ruisleipämurut.
Kuumenna rasva pannulla. Pyörittele leikkeet ensin vehnäjauhoissa, kasta sitten munaan ja lopuksi pyöräytä ruisleipämuruissa.
Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kypsiksi. Tarjoa rukiiset sveitsinleikkeet perunasoseen ja herneiden kanssa.
