Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Roseepippuri-tilligraavattu siika

2 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 2 h 0 min
26.7.2005
Reseptin ainekset
12 annosta
500 g
siikaa (fileinä)
3 rkl
merisuolaa (karkea)
2 tl
sokeria
2 tl
roseepippuria
6 rkl
tuoretta tilliä (silputtuna)

Levitä siikafileet limittäin laakealle lautaselle tai vuokaan. Sekoita suola, sokeri ja kämmenpohjassa murskatut roseepippurit. Levitä mausteseos ja tillisilppu fileiden päälle.

Peitä kelmulla, pane jääkaappiin ja anna maustua muutamia tunteja tai seuraavaan päivään.

Leikkaa kala ohuiksi viipaleiksi ja koristele tillillä sekä roseepippureilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt