Maku

Roseepippiri-tilligraavattu siika

2 h 5 min
0
0

Roseepippiri-tilligraavattu siika

GL
LA
MA
MU
0
0
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Martti Leppä
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 annosta)

  • 500 gsiikaa (fileinä)
  • 3 rklmerisuolaa (karkea)
  • 2 tlsokeria
  • 2 tlroseepippuria
  • 6 rkltuoretta tilliä (silputtuna)

Tee näin

2 h 5 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN2 h

Levitä siikafileet limittäin laakealle lautaselle tai vuokaan. Sekoita suola, sokeri ja kämmenpohjassa murskatut roseepippurit. Levitä mausteseos ja tillisilppu fileiden päälle.

Peitä kelmulla, pane jääkaappiin ja anna maustua muutamia tunteja tai seuraavaan päivään.

Leikkaa kala ohuiksi viipaleiksi ja koristele tillillä sekä roseepippureilla.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä