Maku

Roseepippuri-tilligraavattu siika

2 h 5 min
GL
LA
MA
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Martti Leppä

Ainekset (12 annosta)

  • 500 gsiikaa (fileinä)
  • 3 rklmerisuolaa (karkea)
  • 2 tlsokeria
  • 2 tlroseepippuria
  • 6 rkltuoretta tilliä (silputtuna)

Tee näin

2 h 5 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN2 h

Levitä siikafileet limittäin laakealle lautaselle tai vuokaan. Sekoita suola, sokeri ja kämmenpohjassa murskatut roseepippurit. Levitä mausteseos ja tillisilppu fileiden päälle.

Peitä kelmulla, pane jääkaappiin ja anna maustua muutamia tunteja tai seuraavaan päivään.

Leikkaa kala ohuiksi viipaleiksi ja koristele tillillä sekä roseepippureilla.

MITÄ PIDIT?
0