Maku

Roopen riisimurokarkit

25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
LA
MA
MU
4.3
4
Julkaistu 1.2.2009


Reseptin ainekset (60 kpl)

  • 125 gkookosrasvaa
  • 2 dltomusokeria
  • 1/2 dlkaakaojauhetta
  • 2 tlvanilliinisokeria
  • 7 1/2 dlriisimuroja
Tulosta

Sulata kookosrasva kattilassa. Anna jäähtyä vähän. Siivilöi joukkoon tomusokeri, kaakaojauhe ja vanilliinisokeri. Sekoita hyvin.

Kumoa joukkoon riisimurot ja kääntele seos varovasti tasaiseksi.

Jaa seos pieniin konvehti- tai leivosvuokiin jäähtymään.

Voit myös levittää seoksen leivinpaperin päälle ja leikata sen jäähtyneenä riisimurokarkkineliöiksi.

Säilytä riisimurokarkit viileässä.

4 kommenttia