Maku

Rhode Island -salaatinkastike

35 min
{
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
30 min
KA
GL
3.7
0
Julkaistu: 23.10.2013


Reseptin ainekset (8 annosta)

  • 1 dlmajoneesia
  • 1 dlranskankermaa (rasvaa 28 %)
  • 1/2 dlmakeaa chilikastiketta
  • 1 rklpunaviinietikkaa
  • 1/6 rkltabascoa
  • 1 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlsitruunapippuria (suolaton)
Tulosta

Sekoita kaikki aineet kulhossa keskenään. Anna makujen tekeytyä kylmässä noin puoli tuntia. Tarkista Rhode Island -salaatinkastikkeen maku.

Säilytä peitettynä jääkaapissa.

  • Tyylikäs Rhode Island -kastike sopii katkarapuja ja muita äyriäisiä sisältäviin salaatteihin.
  • Jos haluat keventää, valitse majoneesista kevytversio. Se sisältää noin puolet vähemmän rasvaa ja kaloreja.
Kommentoi »