


Parasta pakkasesta
Pilkkomatta valmis! Helppo ratatouille-pelti syntyy pakastekasviksista ja chorizomakkarasta puolessa tunnissa
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Sitruunalla ja savupaprikalla tuunatut pakastealtaan ratatouillekasvikset paistuvat uunipellillä chorizomakkaran kanssa helpoksi ateriaksi.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 ps (1 kg)
ratatouille-kasvissekoitusta
300 g
chorizo-raakamakkaraa
2 rkl
rypsiöljyä
1 tl
savupaprikajauhetta
½ tl
suolaa
½
sitruuna lohkoina
1 dl
persiljaa hienonnettuna
Kastike
1 dl
majoneesia
1
valkosipulinkynsi
½
sitruunan raastettu kuori
Ratatouille-pelti – ohje:
- Levitä ratatouille-kasvissekoitus ja viipaloitu chorizo uunipellille leivinpaperin päälle. Sekoita joukkoon öljy, savupaprikajauhe ja suola.
- Pese sitruuna, raasta puolikkaasta kuori kastiketta varten, leikkaa toinen puolikas lohkoiksi. Purista lohkoista mehua kasviksille, jätä sitruunalohkot kasvisten joukkoon.
- Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 25 minuuttia.
- Sekoita majoneesi, puristettu valkosipulinkynsi ja sitruunankuoriraaste kulhossa. Nostele kastikenokareita ratatouillepellille. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.
Vinkki!
Jos haluat lisää proteiinia ruokaan, lisää pellille purkillinen kypsiä kidneypapuja.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat