Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Raputempura

30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min
23.9.2007
Reseptin ainekset
1 annosta
10 kpl
jättikatkaravunpyrstöjä
1 kpl
munaa
2 1/2 dl
vettä
4 1/2 dl
vehnäjauhoja
1/2 tl
suolaa

Sulata ja valuta ravut.

Riko muna kulhoon ja vatkaa vaaleaksi. Lisää joukkoon vesi ja puolet vehnäjauhoista koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Mausta suolalla. Pidä taikinakulho jääpetillä, jotta se pysyy kylmänä friteerauksen ajan.

Kuumenna uppopaistamiseen varaamasi rypsiöljy korkeareunaisessa kattilassa 190 asteiseksi (leipäkuutio ruskistuu 40 sekunnissa).

Pyörittele ravut jäljellä olevassa vehnäjauhossa, kasta tempurataikinaan ja uppopaista noin 2 minuuttia, kunnes pinta on väriltään kullankeltainen ja raputempura on täysin kypsä.

Tarjoa ravut tempurakastikkeen tai makean soijakastikkeen kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt