


Mainos: Santa Maria
Rapeat kanatacot ranch-kastikkeella – parasta pikaruokaa texmexin ystäville
30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min
Tortilloista pitävät melkein kaikki, sillä niiden täytteeksi sopii melkein mikä vaan! Tässä reseptissä täytämme pikkutortillat rapeilla kanapaloilla, salaatilla ja ranch-kastikkeella.
Reseptin ainekset
4
500 g
broilerin rintafileitä
1 pss
Santa Maria Crispy Chicken Spice Mix -mausteseosta
2 rkl
öljyä
1
jäävuorisalaatti
12
kirsikkatomaattia
1 pkt
Santa Maria Soft Tortilla Original Mini -tortillalettuja
3 dl
kermaviiliä
1 pss
Santa Maria Dip Mix American Ranch -mausteseosta
Näillä onnistut!

Santa Maria Crispy Chicken Spice Mix -mausteseos
Crispy Chicken Spice Mix -mausteseos sopii rapeiden ja herkkulisten broileri- ja kalapalojen valmistukseen.

Santa Maria Tortilla Original Mini -tortillat
Vehnästä leivotut, pienet tortillaleivät, sopivat niin kylmiin kuin kuumiin ruokiin.

Santa Maria American Ranch Dip Mix -mausteseos
American Ranch Dip -mausteseos on mieto ja raikas mausteseos. Kermaviiliin sekoitettuna se sopii lisukkeeksi texmex-ruokien kanssa.
Rapeat kanatacot
- Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
- Paloittele broileri ja laita palaset kulhoon. Lisää öljy ja Santa Maria Crispy Chicken Spice Mix -mausteseos. Sekoita hyvin.
- Levitä broilerin palat uuninkestävään vuokaan tai pellille ja paista uunissa 15–18 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.
- Sekoita kermaviili ja Santa Maria Dip Mix American Ranch -mausteseos.
- Suikaloi salaatti, puolita tomaatit.
- Lämmitä Santa Maria Soft Tortilla Original Mini -tortillat ja täytä ne salaatilla, tomaatilla ja kanalla. Valuta päälle Santa Maria Dip Mix American Ranch -kastiketta ja tarjoile heti.
Katso myös nämä
Uusimmat