Raparperimalja

5 min
4
0

Raparperimalja

GL
KA
LA
MA
MU
0
4
Teksti Marita Joutjärvi
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1 1/4 dlcamparia (tai Aperolia)
  • 1 1/4 dlvotkaa
  • 2 1/2 dlraparperimehua
  • 1 1/2 dlmansikoita

Tee näin

5 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN

Mittaa ravistimeen jäitä, Campari tai Aperol, votka ja raparperimehu.

Ravista ja siivilöi martinilasiin. Pane raparperimaljaan mansikka koristeeksi.

  • Italialainen Aperol (20,20 €/0,7 l) on oranssinen mm. appelsiineista, yrteistä ja raparperista valmistettu aperitiivikatkero.
MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä