Maku

Raparperi-siikaceviche – kevyt kesäinen kalaherkku

4 h 45 min
GL
MA
MU
0
0

Siikacevichen raikkaus on vertaansa vailla. Maukas ceviche maustetaan raparperilla ja inkiväärillä. Siian tilalla voi hyvin käyttää myös kuhaa tai lohta.
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Kreetta Järvenpää

Ainekset (6 annosta)

  • 800 gsiikafileetä
  • 150 graparperia
  • 1kesäsipuli varsineen
  • ½–1 chiliä

Liemi

  • 400 graparperia
  • 6 dlvettä
  • 1 dlsokeria
  • 1 tlsuolaa
  • 6–8viipaletta inkivääriä
  • 1 dllimettimehua

Viimeistely

  • ½–1 rku korianteria

Tee näin

4 h 45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN4 h
MITÄ PIDIT?
0