


Kuhaceviche – pikamatka Latinalaiseen Amerikkaan
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Ceviche on ihanan raikas kalaherkku, jossa raaka kala kypsytetään limemehulla. Kuutioi kuha, nosta palat uimaan marinadiin ja malta hetki. Tarjoa cevichen seurana avokadoa ja tuoretta hienonnettua korianteria. Onko tässä sinun joulupöytäsi yllättäjä?
Reseptin ainekset
6 annosta
Kuhaceviche
600 g
kuhafileetä
1
punasipuli
1
tuore chili
1
valkosipulinkynsi
5
limeä
1/2 tl
suolaa
2 tl
ruokosokeria
2 dl
tuoretta korianteria (hienonnettuna)
Tarjoilu
2
avokadoa
1 dl
tuoretta korianteria (hienonnettuna)
Kuhaceviche tehdään näin:
- Leikkaa kuhafileet sentin kuutioiksi. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
- Purista limeistä mehut. Kaada limemehu kulhoon ja sekoita kaikki cevichen ainekset hyvin. Anna marinoitua puoli tuntia ennen tarjoilua.
- Tarjoa ceviche avokadokuutioiden, korianterin ja rapean näkkileivän kera.
Vinkki!
Voit korvata kuhan lohella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat