Kuhaceviche – pikamatka Latinalaiseen Amerikkaan
45 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
30 minCeviche on ihanan raikas kalaherkku, jossa raaka kala kypsytetään limemehulla. Kuutioi kuha, nosta palat uimaan marinadiin ja malta hetki. Tarjoa cevichen seurana avokadoa ja tuoretta hienonnettua korianteria. Onko tässä sinun joulupöytäsi yllättäjä?
GL
MA
MU
3.4
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 18.12.2018

Kuhaceviche – pikamatka Latinalaiseen Amerikkaan
Ainekset (6 annosta)
Kuhaceviche
- 600 gkuhafileetä
- 1punasipuli
- 1tuore chili
- 1valkosipulinkynsi
- 5limeä
- 1/2 tlsuolaa
- 2 tlruokosokeria
- 2 dltuoretta korianteria (hienonnettuna)
Tarjoilu
- 2avokadoa
- 1 dltuoretta korianteria (hienonnettuna)
Kuhaceviche tehdään näin:
- Leikkaa kuhafileet sentin kuutioiksi. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
- Purista limeistä mehut. Kaada limemehu kulhoon ja sekoita kaikki cevichen ainekset hyvin. Anna marinoitua puoli tuntia ennen tarjoilua.
- Tarjoa ceviche avokadokuutioiden, korianterin ja rapean näkkileivän kera.
Vinkki!
Voit korvata kuhan lohella.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
3.4