


Rahkapannukakku
1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 0 min
Reseptin ainekset
6 annosta
3 kpl
munaa
8 dl
rasvatonta maitoa
4 1/2 dl
vehnäjauhoja
2 rkl
sokeria
1 tl
suolaa
40 g
voita
250 g
maitorahkaa
Vatkaa pannukakkutaikinan munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta. Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan. Lisää sokeri ja suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Sulata sillä aikaa rasva ja lämmitä uuni 225 asteeseen. Sekoita taikinaan vähän jäähtynyt rasvasula ja rahka ja kaada voidellulle, reunalliselle uuninpellille. Voit myös käyttää kahta tasapohjaista voideltua kakkuvuokaa, jolloin pannarista tulee paksumpaa. Paista uunissa noin 30 minuuttia, kunnes rahkapannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea. Tarjoa rahkapannari hillon kanssa.
•Voit halutessasi jättää rahkan pois pannukakkutaikinasta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat