


Yrttirahkalevite – tuoreella basilikalla, valkosipulilla ja sitruunanmehulla maustettu rahkalevite vatkataan pumpulinpehmeäksi
10 min
Kuohkea yrteillä maustettu rahkalevite maistuu täydelliseltä tuoreen leivän päällä.
Reseptin ainekset
8-10 annosta
1 prk (250 g)
maitorahkaa
100 g
voi-kasviöljyseosta tai margariinia
1−2
valkosipulinkynttä
1 rkl
sitruunanmehua
1 rku
basilikaa
½ tl
suolaa
1/3 tl
sokeria
Yrttirahkalevite – ohje:
- Laita maitorahka ja huoneenlämpöinen rasva kulhoon. Sekoita kuohkeaksi sähkövatkaimella.
- Kuori valkosipulinkynnet ja purista ne rasvaseokseen. Hienonna basilika ja lisää seokseen. Lisää sitruunanmehu.
- Mausta suolalla ja sokerilla. Tarjoa levitteenä.
Vinkki!
Saat vaihtelua makuun eri yrteillä. Kokeile esimerkiksi tilliä, ruohosipulia, persiljaa, timjamia tai oreganoa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat