Maku

Rahkalevite

10 min
GL
KA
MU
4
0


 

Tulosta
Teksti Saara Törmä
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset (15 annosta)

  • 200 graejuustoa
  • 250 gmaitorahkaa
  • 35 gkapriksia
  • 1/2 dloliiveja (silputtuna)
  • 1/7 dljalapenoa (säilyke, silputtuna)
  • 1/2 dltuoretta basilikaa
  • 1 rklsinappia
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Mittaa kaikki aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Anna rahkalevitteen maustua jääkaapissa muutamia tunteja. Maistele rahkalevitettä leivän päällä sekä uunijuuresten ja kalan seurana.

•Lähes rasvaton levite säilyy jääkaapissa noin viikon ajan.

MITÄ PIDIT?
4