Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Raclette

35 min

Raclette on täydellinen illanistujaisruoka. Sulaa juustoa ja ihania lisäkkeitä, voiko parempaa olla! 

Reseptin ainekset
6 annosta
1500 g
juustoa (rasvaa 25-35 %) (esim. Hilma-juustoa tai raclette-juustoa)
Lisäksi
300 g
perunoita
250 g
kirsikkatomaattia
2 kpl
paprikaa (punaisia)
300 g
pekonia (tai paistia, leikkelettä)
3 dl
hillosipuleita
3 dl
maustekurkkuja (cocktail-kurkkuja)
1/2 tl
mustapippuria (myllystä)

Aloita valmistelemalla lisäkkeet. Keitä perunat kypsiksi. Huuhdo kirsikkatomaatit. Huuhdo ja suikaloi paprikat. Nostele lisäkkeet omiin tarjoiluastioihinsa.

Leikkaa juustot puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Kuumenna raclettepannu.

Sulata juustoa raclettepannulla ja kokoa lautasellesi annos lisäkkeitä. Jos käytät pekonia, paista ne rapeiksi raclettepannun parilalla.

Pilko keitetty peruna lautasellesi ja kaavi sulanut juusto sen päälle.  Mausta mustapippurilla.

Nauti raclettea hyvässä seurassa.

Kuvan kahden hengen raclettegrilli on Kokkipuodista.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt