Raclette

35 min
3.9
0

Raclette

GL
MU
0
3.9
Raclette on täydellinen illanistujaisruoka. Sulaa juustoa ja ihania lisäkkeitä, voiko parempaa olla! 
Teksti Peter Dörig, Jasmin Latva-Koivisto
Kuvat Timo Pyykkö
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1500 gjuustoa (rasvaa 25-35 %) (esim. Hilma-juustoa tai raclette-juustoa)

Lisäksi

  • 300 gperunoita
  • 250 gkirsikkatomaattia
  • 2 kplpaprikaa (punaisia)
  • 300 gpekonia (tai paistia, leikkelettä)
  • 3 dlhillosipuleita
  • 3 dlmaustekurkkuja (cocktail-kurkkuja)
  • 1/2 tlmustapippuria (myllystä)

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN35 min
PASSIIVINEN

Aloita valmistelemalla lisäkkeet. Keitä perunat kypsiksi. Huuhdo kirsikkatomaatit. Huuhdo ja suikaloi paprikat. Nostele lisäkkeet omiin tarjoiluastioihinsa.

Leikkaa juustot puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Kuumenna raclettepannu.

Sulata juustoa raclettepannulla ja kokoa lautasellesi annos lisäkkeitä. Jos käytät pekonia, paista ne rapeiksi raclettepannun parilalla.

Pilko keitetty peruna lautasellesi ja kaavi sulanut juusto sen päälle.  Mausta mustapippurilla.

Nauti raclettea hyvässä seurassa.

Vinkki!

Kuvan kahden hengen raclettegrilli on Kokkipuodista.

MITÄ PIDIT?
3.9
Katso myös nämä