Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Punaviinissä haudutettu punakaali

55 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 45 min
16.10.2010
Reseptin ainekset
6 annosta
1000 g
punakaalia
1/2 rkl
voita
2 kpl
valkosipulinkynttä
5 dl
punaviiniä
3 rkl
siirappia
1 rkl
tuoretta timjamia
1/2 tl
suolaa

Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet. Pane kattilan pohjalle nokare voita ja lisää joukkoon kaalisilppu ja valkosipuliseos. Anna niiden pehmetä hetki. Lisää viini, siirappi ja riivitty timjami. Hauduta kaalia kannen alla noin 45 minuuttia tai kunnes se on pehmennyt. Sekoita välillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt