Maku

Punaviinissä haudutettu punakaali

55 min
GL
KA
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (6 annosta)

  • 1000 gpunakaalia
  • 1/2 rklvoita
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 5 dlpunaviiniä
  • 3 rklsiirappia
  • 1 rkltuoretta timjamia
  • 1/2 tlsuolaa

Tee näin

55 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN45 min

Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet. Pane kattilan pohjalle nokare voita ja lisää joukkoon kaalisilppu ja valkosipuliseos. Anna niiden pehmetä hetki. Lisää viini, siirappi ja riivitty timjami. Hauduta kaalia kannen alla noin 45 minuuttia tai kunnes se on pehmennyt. Sekoita välillä.

MITÄ PIDIT?
0