Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Punaviinikastike liharuoalle

1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min
5.12.2011
Reseptin ainekset
6 annosta
1 kpl
porkkanaa (pieninä kuutioina)
2 kpl
salottisipulia (silputtuna)
1 rkl
voita
2 rkl
sokeria
7 1/2 dl
punaviiniä (hedelmäistä)
1 rkl
tuoretta rosmariinia
1 rkl
tuoretta timjamia
5 dl
kastikepohjaa (demi-glace) (esim.Puljonki)
1/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
suolaa

Kuullota porkkanoita ja sipuleita ruskistamatta voissa laakeassa paistokasarissa. Lisää sokeri ja anna karamellisoitua hetki. Lisää punaviini, rosmariini ja timjami. Anna kiehua melko voimakkaasti. Keitä seosta kasaan niin, että sitä on enää jäljellä puolet. Aikaa menee noin 1/2 tuntia. Lisää demi-glace ja anna jälleen kiehua noin puolet kasaan eli puolisen tuntia. Kiehuessaan kastike paksuuntuu. Mausta punaviinikastike pippurilla ja suolalla. Tarkista punaviinikastikkeen maku ja siivilöi kattilaan odottamaan. •Tarjoa punaviinikastike pihvin ja esimerkiksi keitettyjen ruusukaalien kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt