Punajuuren ja vuohenjuuston yhdistelmä hurmaa suolaisissa joulutortuissa

55 min
{
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
15 min
Kaipaatko tarjottavaa glögin kanssa nautittavaksi? Herkulliset suolaiset joulutortut valmistat nopeasti punajuurisalaatista ja vuohenjuustosta.
KA
3.3
0
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Euro-East
Julkaistu: 8.12.2020

Ainekset (10 kpl)

Punajuuri-vuohenjuustotortut

  • 1 pktjoulutorttutaikinaa
  • 1 prk Euro-East Punajuurisalaattia
  • 200 gvuohenjuustoa (tai fetaa/sinihomejuustoa)
  • 1 kananmuna voiteluun
Tulosta
1. Sulata torttutaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Taikinalevyt sulavat erillään huoneenlämmössä noin 15 minuutissa.
2. Taittele sulaneesta torttutaikinasta haluamasi mallinen torttu. Laita alimmaiseksi siivu vuohenjuustoa ja sen päälle noin ruokalusikallinen punajuurisalaattia.
Ruutumallisia torttuja saat, kun leikkaat neliönmalliseen lehtitaikinapalaan kaksi pitkää kulmaviiltoa. Viillot saavat olla melko pitkiä, jotta kulman taittaminen vastakkaiselle puolelle onnistuu. Nosta molempien viiltokulmien reunat vastakkaisille puolille. Kostuta liitoskohdat vedellä ja täytä keskiosa täytteillä.
3. Voitele tortun reunat kanamunalla ja paista torttuja 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia tuotteen koosta riippuen.

Vinkki!

Makean suolaisia torttuja saat, kun käytät punajuuren tilalla Sharlotka-omenapaloja.

Vegaaninen punajuurisalaatti sopii moneen

Euro-Eastin Punajuurisalaatti on majoneesiton, laktoositon ja sopii vegaaneille. Punajuurisalaatissa on käytetty vain tuoreita kasviksia, eikä lainkaan keinotekoisia aromeja. Ohueksi suikaloitu punajuuri sipulin kera sopii hyvin myös keittoihin, paistoksiin ja kiusauksiin.
MITÄ PIDIT?
3.33
Kommentoi »