Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kasviscurry

50 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 10 min

Kasviscurry on herkullinen kasvisruoka, jota voit varioida loputtomiin kasviksia vaihtamalla. Kasviscurry sopii niin pääruoaksi kuin lisäkkeeksi, suosittelemme!

6.10.2014
Reseptin ainekset
5 annosta
Kasviscurry
200 g
parsakaalia
200 g
kesäkurpitsaa
100 g
vihreitä papuja
3
porkkanaa
1 tl
rypsiöljyä
1 rkl
currytahnaa (punaista)
6 dl
kookosmaitoa
2–3 rkl
kalakastiketta
2 tl
sokeria
3
kaffirlimetinlehteä
270 g
tofua
1
tuore chili (hienonnettuna, siemenet poistettuna)
1 dl
tuoretta korianteria (hienonnettuna)

Kasviscurry valmistuu näin:

  1. Huuhtele parsakaali ja leikkaa pieniksi kukinnoiksi. Voit käyttää myös parsakaalin vartta, jos se ei ole puumainen. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa pitkittäin neljään osaan. Viipaloi suikaleet.
  2. Huuhtele pavut ja leikkaa poikittain muutamaan osaan. Pese, kuori ja leikkaa porkkanat lanteiksi.
  3. Kuumenna öljy vokissa tai kattilassa. Lisää curry ja sekoita punaiseksi. Lisää 2 dl kookosmaitoa, kalakastike, sokeri ja kaffirlimetinlehdet.
  4. Nosta joukkoon ensin porkkanat ja anna kiehua noin viisi minuuttia. Lisää muut esikäsitellyt kasvikset. Anna hautua 5–10 minuuttia, tai kunnes porkkanat ovat kypsiä.
  5. Lisää loppu kookosmaito, kuutioitu tofu ja chilit. Kiehauta.
  6. Lisää joukkoon korianteri juuri ennen tarjoilua.
  7. Tarjoa punaisen kasviscurryn kanssa basmatiriisiä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt