Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Punaherukkahyytelö

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
10.9.2006
Reseptin ainekset
1 annosta
10 dl
höyrymehua (sokeriton) (punaherukka)
9 dl
sokeria

Mittaa mehu kattilaan ja kuumenna se kiehuvaksi. Sekoita sokeri vähitellen joukkoon. Keitä sekoittamatta noin 20 minuuttia.

Tee hyytelökoe: Valuta ruokalusikallinen hyytelöä lautaselle, jäähdytä nopeasti vaikka jääkaapissa ja vedä lusikalla vako hyytelöläntin keskelle. Jos vako ei umpeudu, on punaherukkahyytelö valmista.

Kuori vaahto pinnalta. Purkita punaherukkahyytelö. Anna jäähtyä ja vie kylmään.

•Jos hyytelö ei noin 20 minuutin keittämisen jälkeen ole hyytynyt, lisää hyytelöimisainetta (Melatin). Katso tarkemmat ohjeet pakkauksesta.

•1 kg eli 2 l marjoja tuottaa noin litran mehua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt