Sekoita marinadin ainekset. Leikkaa possunfilee noin 2 sentin viipaleiksi. Nosta lihaviipaleet muovipussiin ja kaada joukkoon marinadi. Anna marinoitua kylmässä vähintään pari tuntia pussia välillä käännellen.
Pese ja halkaise nektariinit ja poista niistä kivet. Kuutioi nektariinit. Hienonna tomaatit, sipuli ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet. Lisää öljy, hunaja ja inkivääriraaste. Mausta salsa suolalla ja pippurilla. Nosta salsa jääkaappiin maustumaan.
Ota lihat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillausta. Pese ja paloittele paprikat. Pujota paprikapalat ja lihaviipaleet grillivartaisiin. Grillaa possuviipaleita noin 10 minuuttia välillä käännellen.
Tarjoa possuvartaat nektariinisalsan ja uusien perunoiden kanssa.