Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Possuvartaat ja nektariinisalsa

2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min

Kesäiset possu-paprikavartaat saavat seurakseen makean ja tulisen nektariinisalsan. Tänään on hyvä päivä grillata!

1.8.2009
Reseptin ainekset
4 annosta
800 g
porsaan sisäfileetä
1 kpl
punaista paprikaa
1 kpl
keltaista paprikaa
1 kpl
vihreää paprikaa
Marinadi
1/2 dl
ruokaöljyä
1 1/2 rkl
limettimehua
1 rkl
lihafondia
1 tl
juoksevaa hunajaa
1/4 tl
mustapippuria
Nektariinisalsa
3 kpl
nektariinia
125 g
kirsikkatomaattia
1 kpl
kesäsipulia
1 kpl
tuoretta chiliä
2 rkl
ruokaöljyä
1/2 rkl
juoksevaa hunajaa
1 tl
tuoretta inkivääriä (raasteena)
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Sekoita marinadin ainekset. Leikkaa possunfilee noin 2 sentin viipaleiksi. Nosta lihaviipaleet muovipussiin ja kaada joukkoon marinadi. Anna marinoitua kylmässä vähintään pari tuntia pussia välillä käännellen.

Pese ja halkaise nektariinit ja poista niistä kivet. Kuutioi nektariinit. Hienonna tomaatit, sipuli ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet. Lisää öljy, hunaja ja inkivääriraaste. Mausta salsa suolalla ja pippurilla. Nosta salsa jääkaappiin maustumaan.

Ota lihat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillausta. Pese ja paloittele paprikat. Pujota paprikapalat ja lihaviipaleet grillivartaisiin. Grillaa possuviipaleita noin 10 minuuttia välillä käännellen.

Tarjoa possuvartaat nektariinisalsan ja uusien perunoiden kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt