Possuvarras ja pilahviriisi

35 min
0
0

Possuvarras ja pilahviriisi

GL
LA
MA
MU
0
0
Rub-kuivamaustettu possunfilee pujottelee varrastikkuihin ja grilliin. Maukas possuvarras saa lautaselle keon pilahviriisiä ja kesäinen annos on valmis!
Teksti Elisa Johansson
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gporsaan sisäfileetä
  • 22 gmausteseosta (Rub, Santa Maria)

Pilahviriisi

  • 1 kplsipulia
  • 3 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rklruokaöljyä
  • 2 1/2 dlpitkäjyväistä riisiä (basmati)
  • 1 tljuustokuminaa (jauhettuna)
  • 6 dlkanalientä
  • 1 kplpunasipulia
  • 3 rkltuoretta korianteria
  • 1/2 tlchilirouhetta

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN15 min

Leikkaa liha paloiksi ja sekoita paloihin mausteseos. Anna maustua riisin valmistuksen ajan.

Kuori ja hienonna sipulit.

Kuumenna öljy kattilassa, kuullota sipulit. Lisää riisi ja juustokumina, kuullota hetki.

Kaada kattilaan kanaliemi ja anna kiehua, kunnes riisi on kypsää. Lisää lientä tarvittaessa.

Kuori ja viipaloi punasipuli. Silppua korianteri.

Sekoita riisiin kaikki loput ainekset. Anna riisin maustua hetki.

Pujota varrastikkuihin 3–4 lihapalaa. Paista possuvartaat kypsiksi grillissä tai paistinpannulla. Käytä paistamisessa öljyä apuna.

Tarjoa possuvartaat pilahviriisin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä