


Possuvarras ja pilahviriisi
Rub-kuivamaustettu possunfilee pujottelee varrastikkuihin ja grilliin. Maukas possuvarras saa lautaselle keon pilahviriisiä ja kesäinen annos on valmis!
Leikkaa liha paloiksi ja sekoita paloihin mausteseos. Anna maustua riisin valmistuksen ajan.
Kuori ja hienonna sipulit.
Kuumenna öljy kattilassa, kuullota sipulit. Lisää riisi ja juustokumina, kuullota hetki.
Kaada kattilaan kanaliemi ja anna kiehua, kunnes riisi on kypsää. Lisää lientä tarvittaessa.
Kuori ja viipaloi punasipuli. Silppua korianteri.
Sekoita riisiin kaikki loput ainekset. Anna riisin maustua hetki.
Pujota varrastikkuihin 3–4 lihapalaa. Paista possuvartaat kypsiksi grillissä tai paistinpannulla. Käytä paistamisessa öljyä apuna.
Tarjoa possuvartaat pilahviriisin kanssa.