Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Possuvarras ja pilahviriisi

35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min

Rub-kuivamaustettu possunfilee pujottelee varrastikkuihin ja grilliin. Maukas possuvarras saa lautaselle keon pilahviriisiä ja kesäinen annos on valmis!

23.8.2009
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
porsaan sisäfileetä
22 g
mausteseosta (Rub, Santa Maria)
Pilahviriisi
1 kpl
sipulia
3 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
ruokaöljyä
2 1/2 dl
pitkäjyväistä riisiä (basmati)
1 tl
juustokuminaa (jauhettuna)
6 dl
kanalientä
1 kpl
punasipulia
3 rkl
tuoretta korianteria
1/2 tl
chilirouhetta

Leikkaa liha paloiksi ja sekoita paloihin mausteseos. Anna maustua riisin valmistuksen ajan.

Kuori ja hienonna sipulit.

Kuumenna öljy kattilassa, kuullota sipulit. Lisää riisi ja juustokumina, kuullota hetki.

Kaada kattilaan kanaliemi ja anna kiehua, kunnes riisi on kypsää. Lisää lientä tarvittaessa.

Kuori ja viipaloi punasipuli. Silppua korianteri.

Sekoita riisiin kaikki loput ainekset. Anna riisin maustua hetki.

Pujota varrastikkuihin 3–4 lihapalaa. Paista possuvartaat kypsiksi grillissä tai paistinpannulla. Käytä paistamisessa öljyä apuna.

Tarjoa possuvartaat pilahviriisin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt