Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Possu-kasvisvokki

50 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 35 min
26.9.2007
Reseptin ainekset
5 annosta
500 g
porsaanlihasuikaleita
2 rkl
soijakastiketta
2 rkl
makeaa chilikastiketta
2 rkl
limettimehua
1 kpl
valkosipulinkynttä
2 kpl
porkkanaa
1/3 kpl
purjoa
1 kpl
punaista paprikaa
300 g
parsakaalia
2 rkl
ruokaöljyä
Tarjoiluun
250 g
venhänuudeleita

Kumoa lihasuikaleet astiaan ja mittaa päälle soija- ja chilikastike sekä limettimehu. Kääntele ja anna marinoitua sen aikaa, kun esivalmistelet kasvikset.

Hienonna valkosipuli, kuori ja suikaloi porkkanat. Suikaloi halkaistu, huuhdeltu purjo. Halkaise paprika, poista siemenet ja suikaloi paprika. Leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi.

Pane nuudeleita varten vesi kiehumaan.

Kuumenna öljy vokissa tai paistokasarissa. Nosta reikäkauhalla possusuikaleita muutamassa erässä vokkiin ja kypsennä noin 15 min.

Lisää valkosipulisilppu ja pienennetyt kasvikset. Kypsennä, kunnes porkkanat ovat sopivan kypsiä.

Kun possu-kasvisvokki on melkein valmis, pane nuudelit kattilaan ja kaada niiden päälle kiehuvaa vettä niin, että ne peittyvät. Mausta suolaripauksella. Anna nuudeleiden seistä pakkauksen mukainen aika ja sekoittele välillä.

Valuta nuudelit. Jaa nuudelit ja possu-kasvisvokki annoskulhoihin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt