Maku

Possu hedelmätarhassa

1 h 30 min
0
0

Possu hedelmätarhassa

Teksti Maarit Cederbeg
Tulosta
Mainos

Ainekset (15 annosta)

  • 1500 gporsaan ulkofileetä
  • 2 dlananastäysmehua
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1 kplpurjoa
  • 1 kpltuoretta ananasta
  • 8 kplretiisejä
  • 1 kplverigreippiä

Etikkasiirappi

  • 1 dlbalsamiviinietikkaa
  • 1/2 dlsokeria
  • 1 dlvettä
  • 1 rklsoijakastiketta

Tee näin

1 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN1 h

Kypsennä possunfilee uunivuoassa. Valele pinta ananasmehulla ja soijalla ja peitä auki leikatuilla purjon lehdillä. Anna hautua 200-asteisessa uunissa noin tunnin. Liha saa jäähtyä kääreessään.

Pilko ananas, loppu purjo, retiisit ja greippi vadille. Viipaloi jäähtynyt liha salaatin päälle.

Kiehauta etikkasiirappi ja valele liha siirapilla juuri ennen tarjoille vientiä.

•Kastikkeeksi sopii pirteä salsa.

•Samaan tapaan voit kypsentää myös palan kalkkunaa tai broilerin rintapaloja.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä