Possu hedelmätarhassa
1 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 0 min
Reseptin ainekset
15 annosta
1500 g
porsaan ulkofileetä
2 dl
ananastäysmehua
1 rkl
soijakastiketta
1 kpl
purjoa
1 kpl
tuoretta ananasta
8 kpl
retiisejä
1 kpl
verigreippiä
Etikkasiirappi
1 dl
balsamiviinietikkaa
1/2 dl
sokeria
1 dl
vettä
1 rkl
soijakastiketta
Kypsennä possunfilee uunivuoassa. Valele pinta ananasmehulla ja soijalla ja peitä auki leikatuilla purjon lehdillä. Anna hautua 200-asteisessa uunissa noin tunnin. Liha saa jäähtyä kääreessään.
Pilko ananas, loppu purjo, retiisit ja greippi vadille. Viipaloi jäähtynyt liha salaatin päälle.
Kiehauta etikkasiirappi ja valele liha siirapilla juuri ennen tarjoille vientiä.
•Kastikkeeksi sopii pirteä salsa.
•Samaan tapaan voit kypsentää myös palan kalkkunaa tai broilerin rintapaloja.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat